Over ons

Met hart voor de natuur, tuinaanleg en vijvers help ik mensen om van hun groene ruimte een unieke plek van rust en vol leven te maken.

Tuinen terug verbinden met de architectuur, natuur en het omliggende landschap is mijn missie.

 

Over:

Al sinds kleins af aan leg ik vijvers en tuinen aan waardoor ik experimenteel verschillende planten, tuinelementen en natuurlijke processen leerde kennen en onderhouden. Door deze passie ben ik in 2021 gestart met het volgen van de opleiding Groenmanagement aan de Hogeschool in Gent. Hier verdiepte ik me verder in het ontwerpen en tekenen van tuinen maar leerde ik alle andere takken van de groensector kennen zoals: Het kweken van planten, de landbouw, natuurbeheer, openbaargroen,… Door deze ruime kennis die ik verworven heb heb ik een sterke expertise in deze prachtige sector.

Zelf ben ik al enkele jaren actief in het kweken van vaste planten, siergrassen en zeldzame inheemse planten. Hierdoor ken ik de planten en hun geheimen vooraleer ik ze toepas in jullie tuin. Met de kweek van inheemse planten hoop ik met elk project de ecologische waarde te vergroten.

Ik geloof erin dat elke tuin een rol speelt in de strijd tegen de klimaatcrisis en de biodiversiteitscrisis.

 

Met een grote passie voor de aanleg van vijvers, heb ik over de jaren heen al verschillende vijvers en watervallen gerealiseerd waarbij ik telkens nieuwe technieken uitprobeer. Hierdoor ben ik al in aanmerking gekomen met verschillende vijverproducten, vijverstijlen, vijverplanten en vissen. Door deze jarenlange ervaring heb ik een systeem ontwikkeld waarbij ik een natuurlijk ogend waterelement kan bouwen dat onderhoudsarm, altijd zuiver is en ook zonder chemicaliën kan blijven functioneren. Deze passie en kennis wil ik dan ook delen!

 

Partners:

Door samen te werken met verschillende partners, elk experten in hun vak, help ik tuinen te transformeren tot een klein paradijsje.

 

Wij focussen op kwaliteit

Onze tuinen en waterelementen zijn steeds onderhevig aan extreme weersomstandigheden en belasting. Door gebruik te maken van duurzame materialen van een hoogwaardige kwaliteit kunnen we een lang en probleemloos voortbestaan garanderen.